goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değnöbettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada arz hileır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve siyah renklerde tercih ettik. Madun aş damı dolaplarımızda:

Derin antrasit rengi, celi antrasit rengine kıyasla epey koyu bir renktir. Dominant bir renk olamsının tarafı nöbet gayrı dominant renklerle bile oldukça âlâ bir şekilde kombinlenir.

Elan çok minimal ve çağcıl bir minval elde etmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada konum meydan beyaz, siyah ve gri tonları size makro bir kolay esenlayacak. Hayat vadiınızda bir alanda antrasit rengi yoğun bir şekilde kullanın.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, boş gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine daha derin gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert ev dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle uyum sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda münezzeh ve manzum bir görünüm elde buyurmak isteseniz bile kolaylık kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi istimal etmek kucakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen eleştiri bir unsurdur ve kucakın aydınlık kalmasını sağlamak kucakin yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağdaş bir yöntem sunar ve hakikat kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile birlikte berenarı antrasit gri boya başarılı bir uyuma sahiptir. Parlak beyaz kumaşların sprey boya evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği refahlı ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıhun beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Antrasit gökçe renk tonları antrasit gri dekorasyon ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir keyif katan mai antrasit ile eke bir etkileşim sağlayabilir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page