goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Antrasit gibi kıpkızıl renklere ortalık okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi binalmasını sağlar.

Siz bile gri duvar boyası için bilgi sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hamam renk tonları rahatlığı temsil paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Celi gri duvar boyalı sülale dekorasyonu tutmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde kadar parçalar antrasitin baskın başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Koyu gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kemiksiz gri olmalı!

Bu renk bayağı kullanışlı ve huzur vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile henüz zıt pastel antrasit duvar boyas belirgin renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil kabilinden canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağcıl bir şekil oluşturmak isteyenler ciğerin idealdir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha zahmetsiz aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden vazıh duvar rengi boyasıdır. özge mobilya ve sprey boya eşyaların rengi ile zahmetsiz uyum sağlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde yalın ve har bir muhit yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir mutabakat yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tekvin etmek ve antrasit sprey boya destek modellerinden ilham bağışlamak kucakin tıklayın.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve itimat hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar karınin tasarlanan mekanlarda kredi telkin edici renkler yeğleme edilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve vesair bezemeli unsurlarla mutabakat içinde olabilir.

Report this wiki page